Direktsänd Skidskyttedröm: Världscupen 2023/2024 på SVT Play

En adrenalinfylld säsong av världscupen i skidskytte väntar

Gör dig redo för en säsong fylld av nervkittlande skidskytteaction, där du kan streama varje sekund live på SVT Play. Följ med på en resa tillsammans med världseliten och Sveriges egna stjärnor som Sebastian Samuelsson, Martin Ponsiluoma, samt Hanna och Elvira Öberg, i denna spännande sport.

Följ tävlingarna från pittoreska platser över hela världen

Säsongen 2023/2024 av världscupen skidskytte svt play bjuder på tävlingar från många av världens mest ikoniska vintersportplatser. Res från Östersund till Oslo och upplev varje tävlingsplats unika karaktär och utmaningar. Varje event lovar att bli en minnesvärd upplevelse fylld av dramatik och spänning.

Heja fram toppatleterna genom säsongens alla lopp

Stötta Sebastian, Martin, Hanna och Elvira samt många andra fenomenala atleter genom alla discipliner – från sprint till jaktstart och stafett. Deras skicklighet och tävlingsvilja kommer att lysa genom varje skott och varje skidtag.

Ett fullspäckat tävlingsprogram väntar

Med tävlingar schemalagda från Östersund till Soldier Hollow och Canmore, inkluderar säsongen några av de mest spännande och utmanande banorna i världen. Varje evenemang lovar att leverera högklassig skidskytteunderhållning och oförglömliga ögonblick.

Missa inte en sekund av action med SVT Play

SVT:s live-sändningar säkerställer att du inte missar en sekund av spänningen. Med detaljerade sändningstider och omfattande täckning kan du se varje lopp, varje träff och varje triumf direkt från din enhet.

Återupplev dina favoritögonblick när som helst

Om du missar en tävling, oroa dig inte! SVT Play erbjuder möjligheten att streama tävlingarna i efterhand. Upplev spänningen och dramatiken från världscupen i skidskytte 2023/2024 när det passar dig.

Gör dig redo för en oförglömlig skidskyttesäsong

Så, slå dig ner bekvämt och förbered dig för att följa världscupen i skidskytte 2023/2024 på SVT Play. Med en säsong fylld av dramatik, spänning och idrottsliga framgångar, är det här passionen för skidskytte verkligen kommer till liv. Låt äventyret börja!